Martijn Regelinken Monique Schmetz Academie oor (zelf)heling

Over ons

(Zelf)heling heeft ons en onze omgeving zo veel gebracht. Dat verdien jij ook! Je bent van harte welkom!

Bewust zijn bij de Academie voor (zelf)heling

Geïnspireerd door de woorden 'What would love do?', hebben wij als doel om jou zo effectief mogelijk te faciliteren in jouw bewustzijnsontwikkeling.

Hoe meer we met elkaar ons bewustzijn verhogen, ons eigen straatje schoonvegen, des te meer ruimte ontstaat er om liefdevol te zijn voor onszelf en anderen. En dat… maakt de wereld volgens ons een stuk mooier.

 Toen wij van onze leraren leerden hoe we ons konden verbinden met ons innerlijk weten en vanuit daar met de universele intelligentie, begon ons leven meer en meer te stromen. 

Alles wat wij aanbieden gaat dan ook over optimaal samenwerken met je innerlijk weten en de universele intelligentie die daarachter zit. Een bewustzijn dat vele malen slimmer is dan je mind.  Helen, leven en werken vanuit jouw bronkracht zodat je je herinnert wie je in essentie bent, vormen de basis voor alles wat wij doen. 

Gecombineerd met sjamanistische rituelen, vormt dit alles het uitgangspunt voor 'onze' methodieken voor heling. We delen ze graag met iedereen die daar een 'ja' op voelt.

In ons Academie gaan wij jou trouwens niets leren. Wij kunnen jou alleen laten zien hoe wij onze eigen unieke connectie met onze intuïtie/source vormgeven. En jou veel handvatten, veiligheid en vertrouwen geven. Dat zorgt bij deelnemers vaak voor een diep innerlijk weten, een her-inneren waardoor zij uiteindelijk zelf hun eigen unieke manieren voor afstemming en zelfheling ontwikkelen.  

‘People don't need to be saved or rescued.

People need knowledge of their own power and how to access it.’

-Tammy Plunkett

Monique: "I've been there too"

Een aantal jaar geleden zat ik misschien wel in een vergelijkbare situatie als jij. Niet helemaal natuurlijk. Maar ik kan je wel vertellen dat ik heel veel vanuit wilskracht deed. Terugkijkend was ik eigenlijk vooral een wandelend hoofd. Ik overwaardeerde mijn brein volkomen. Was aan het overleven in plaats van leven... Was dit het nou? Ik was vooral moe, vaak overprikkeld en jammer genoeg voor mijn omgeving ook prikkelbaar.  Ik wilde mijn optimale leven gaan leven, goede dingen doen voor mezelf en anderen, maar had geen idee hoe...


Op een gegeven moment besloot ik het roer volledig om te gooien. 


Ik stortte me (bijna letterlijk) in de wereld van energetische coaching en innerlijk werk. Het was een innerlijk weten dat ik dat moest doen. Het voelde als geen andere keus hebben. En ik ben dankbaar dat ik mijn intuïtie gevolgd heb, want ik werd een compleet ander mens. Onder andere bij de Bridgeman Academie en de opleidingen van Altazar Rossiter ben ik door vele intense innerlijke processen gegaan. Ik ben soms diep gegaan én het is me het dubbel en dwars waard geweest. 

                      

 Het was niet makkelijk maar kijkende naar wat het me heeft 

         opgeleverd zou ik het zo weer doen!  


Naast het aangaan van allerlei innerlijke processen, heb ik in die tijd geleerd om heel bewust samen te werken met de energetische intelligentie in en om mij heen. 


Mij heeft dit heel veel rust, ruimte en emotionele vrijheid gegeven. En tijdens sessies met cliënten ervaar ik steevast de voordelen van werken vanuit het energetische veld. Ik laat de energie door mij heen stromen, ben afgestemd op mezelf en mijn cliënt en hoeft verder nik te doen want alles ontstaat als vanzelf.
Waarbij ik ook meteen maar zeg dat ik er absoluut nog niet ben hoor. Volgens mij is het pad van zelfontwikkeling er eentje dat we ons hele leven mogen lopen. Maar het pad wordt wel steeds makkelijker en liefdevoller. 

 

                                                                              En dat is precies wat ik jou ook gun!                                                              


Je kunt iemand energetisch niet verder begeleiden dan dat je zelf bent, dus we gaan vaak naar binnen en blijven ons 'huiswerk' doen.  

Instituut voor Spirituele hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Martijn: "Via Masterflirt naar Sjamanisme"

Geloof me, het was echt niet altijd even makkelijk. Oké, nu ff geen slachtofferrol Martijn... Maar eerlijk, wat weet je nou van het leven af als twintiger? Nou ja, op dat moment dacht ik wel van. "Moa, ik heb al best veel ervaring ofzo." De dosis zelfvertrouwen die ik dacht te hebben was achteraf gezien een masker. Het was geen echt zelfvertrouwen.


Het was zelfvertrouwen vanuit het hoofd in plaats vanuit het hart.


Toen ik begin twintig was, had ik behoorlijk last van een laag zelfbeeld. Nou ja, last... ik was die last vooral aan het vermijden door afleiding te zoeken. Misschien wel herkenbaar?


Maar wanneer je met je beste vriend in een kroeg of discotheek staat en je wordt wederom geconfronteerd met het feit dat je geen meid durft aan te spreken? Dan helpt afleiding zoeken niet echt. Sterker nog, ook al zou er een klein lief omaatje (groot en niet lief al helemaal niet ;) bij een bushalte hebben gestaan, dan durfde ik die nog niet aan te spreken.


Toen was ik er klaar mee. Ik kocht een boek, getiteld ’Masterflirt’ en spitte dit door. Ik deed de oefeningen en ging anders over mezelf denken. Mijn uitstraling veranderde, ik kreeg zelfvertrouwen, meer energie.


Het voelde goed en mijn vertrouwen steeg.


Totdat, jaren later, ik me in een situatie bevond waarin ik een extreme vorm van jaloezie ervoer in mijn relatie.  Dat zelfvertrouwen dat ik dacht te ervaren bleek ineens weg. Pleitte. Hoe dan?


Was het een masker? Was het fake? Geen idee. Mijn visie nu is dat het zelfvertrouwen door mijn hoofd gecreëerd was, terwijl er nog diepere pijnlagen in me zaten die dat zogenaamde vertrouwen zo weer onderuit konden schoffelen.


Dat was het begin van mijn reis in persoonlijke ontwikkeling.


Die lagen zijn, nu blijkt, allemaal lagen die op onbewust niveau in mij zaten. Ik had er werkelijk geen idee van! En de enige weg voor mij is dus telkens weer naar binnen gaan. Veel van deze lagen komen terug uit mijn voorouderlijn.


Verschillende opleidingen hebben me hierin steeds een stapje verder gebracht. Het begon met NLP Practitioner en Master Practitioner, Hypnose Practitioner, Master Practitioner en uiteindelijk Hypnotherapeut. Allemaal super gave, mooie, inspirerende opleidingen die echt de basis van mijn huidige werk zijn geworden. Toen ik echter in aanraking kwam met Sjamanisme kwam ik een soort van thuis. Dit raakte mij op zielsniveau en regelmatig moest ik gewoon huilen van blijdschap en herkenning. Herkenning vanuit mijn hart.


Door het sjamanisme ben ik echt letterlijk gaan voelen. Zowel mijn hart- als mijn buikstreek hebben zich geopend.


Na het Sjamanisme ben ik Monique tegengekomen in heb ik via haar kennisgemaakt met de methode van Altazar Rossiter die zij toen al combineerde met trance en regressie. Met deze oefeningen kon ik nog heel wat andere lagen afpellen. Alles bij elkaar maakt dat ik nu gegrond ben, vertrouwen voel, meer van mezelf hou, vaker standaard blij ben. En natuurlijk stormt het soms echt nog wel in mijn realiteit. Maar vanbinnen voel ik me toch gegrond en goed. En blijf ik in vertrouwen. 


                                                                 En dat is wat ik jou dan ook gun!