Experience Academie voor zelfheling met Martijn Regeling en Monique Schmetz.

Werken vanuit je bronkracht [Experience]

Geef je behandelingen een boost met deze driedaagse live opleiding. Leer je sessies te faciliteren vanuit innerlijk wijsheid waardoor ze vele malen effectiever worden. 

Wil jij ongekend effectief worden door te werken vanuit de bron?

Ben jij coach, psycholoog, osteopaat of bijvoorbeeld hypno-, hapto-, manueel- of massagetherapeut? Of werk je op een andere manier met mensen op gebied van persoonlijke ontwikkeling, transformatie of therapie?


En wil jij jouw cliënt op de voor hem of haar meest optimale manier begeleiden?

Dan is het van wezenlijk belang om jullie gezamenlijke bronkracht in te zetten. Daarin zit namelijk de wezenlijke intelligentie, waardoor je sessies veel effectiever worden.


Tijdens de opleiding Werken vanuit je bronkracht leer je hier van alles over!

Experience Academie voor zelfheling met Martijn Regeling en Monique Schmetz.

Zij gingen je voor: 

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Nathalie was enthousiast:

"Hoi Martijn en Monique, Ik heb er heel veel aan gehad en ben nog volop in beweging. Het was magisch! Morgenavond heb ik een telefonische afspraak met een vriendin over jullie programma. Want dit mogen meer mensen ervaren. Bedankt en tot de volgende dag!"
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

En Aukje onder de indruk:

"Gelukkig was ik erbij! Van het begin tot het einde was ik in flow. Ik weet nu hoe ik moet connecten met mijn intuïtie. Ik ervaar zoveel ontspanning en moeiteloosheid!"
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Carina doet er nog een schepje bovenop:

"Zo'n enorm cadeau om hier bij te mogen zijn!!!! Wat een liefde, wat een energie, mooie mensen, gedeeld trauma, transformaties, heling. Alles klopt, magisch, wonderlijk, de kracht van samen en samenvoegen...."
Academie voor (zelf)heling

En ook Natasja is lyrisch:

"Bizar, magisch, intens... Nu ik samenwerk met mijn Universele intelligentie voelt het in alle facetten anders... Zachter, liefdevoller, opener. Alsof ik gegroeid ben, groter, sterker, krachtiger...."
 • Als je je vanuit je hart afstemt op de universele intelligentie die daarachter zit, heb je toegang tot een bewustzijn dat vele malen slimmer is dan je mind. Je wordt dan een kanaal van deze bron. Omdat je contact maakt deze intelligentie ontvouwt zich een veld van mogelijkheden en begeleid je je cliënt optimaal.

 • Wanneer je vanuit deze afstemming werkt, zullen jouw behandelingen meer gaan stromen. Je komt in jouw eigen unieke energetische flow. Je hoeft minder je best te doen, minder te bedenken, bent meer gecentreerd en werkt veel minder vanuit wilskracht. Je zult de magie van het leven gaan ervaren!


Toen wij ontdekten hoe we ons op onze eigen unieke manier konden verbinden met de bron, werden onze sessies veel effectiever en moeitelozer.

Ook ervoeren we meer synchroniciteit in ons leven. Steeds meer kwamen er wonderlijke toevalligheden op ons pad die ons verder hielpen.

 

    En dat gunnen wij jou ook!          

Doe je met ons mee? 

In deze driedaagse Experience nemen we je mee in onze dagelijkse routine die ons helpt om veel meer op onze intuïtie te varen in ons leven en tijdens cliëntsessies. En we begeleiden jou om datgene te transformeren wat jouw unieke bronconnectie saboteert. Dat doen we middels onze Bronkracht (zelf)helingsmethode©.

Academie voor (zelf)heling

Waar veel therapeuten en coaches tegenaan lopen...

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

    Je werkt vanuit je mind

Tijdens sessies werk je (soms) meer rationeel dan intuïtief. Je mist zo nu en dan afstemming met jezelf, je cliënt of bedenkt interventies vaak nog met je hoofd. Sessies begeleiden kost je (soms) energie. Dat zou toch veel effectiever en moeitelozer moeten kunnen?
Stiekem ben je sowieso vaak hard aan het werk in plaats van dat je leven moeiteloos verloopt. Soms gaat het even lekker maar je vindt het lastig om dit bewust te creëren. Anders gezegd: je vindt het moeilijk om 'on track' te blijven. Hoe lekker zou het zijn als je volledig leeft en werkt in lijn met wat voor jou optimaal is?                                                
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Er staat iets in de weg

Je merkt dat er iets tussen jou en volledig in lijn met je hart leven/werken in de weg staat. Of er zit oude 'rommel' in je systeem. Dat merk je bijvoorbeeld doordat je wordt geraakt (reactief reageert). 


Je hebt te weinig gereedschap om de oorzaak van deze gevoelens zelf aan te pakken. En je hebt geen zin om steeds naar een collega-therapeut te gaan voor je eigen proces. 

En dus zoek je een effectieve methode voor zelfheling van (emotionele) wonden, transgenerationeel trauma en niet-authentieke programma's.


Die methodiek gun je je cliënten trouwens ook!  
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Je zoekt gelijkgestemden

Tot nu toe hebben al onze deelnemers aangegeven dat ze een gevoel van thuiskomen ervoeren... Een gevoel van verbinding, van kunnen zijn wie je bent, van veiligheid. 

Dit is natuurlijk niet iets wat wij als begeleiders 'doen'. Dit is wat elke keer weer mag ontstaan in de cirkels omdat alle deelnemers met elkaar een prachtig en krachtig veld vormen. 

Wij zijn intens dankbaar dat wij daar steeds weer deel van mogen uitmaken. Want uit eigen ervaring weten we hoe magisch het is als je je veilig genoeg voelt om je ware ik te ontdekken en daardoor alles wat je niet meer dient kunt transformeren.  

Intenties mogen leidend zijn in je sessies...

Iets wat voor ons steeds belangrijker is geworden, is het werken met intenties, die je ook besluiten of voornemens zou kunnen noemen. Vanuit je intentie en in lichte hypnose (trance) kun je namelijk je innerlijke wijsheid aanroepen om samen te werken op de voor iedereen meest optimale manier.


Onbewust werken we de hele dag met intenties. Alles wat we doen, doen we vanuit een bepaalde intentie. Wanneer we dorst hebben, staan we op en lopen we naar de keuken voor een glas water. Je intentie is dan om je dorst te lessen. Of wanneer je was in de wasmachine stopt, dan is je intentie om er weer netjes bij te lopen. 


Sommige mensen zijn geboren manifesteerders. Wat doen zij dan anders dan anderen?

 

          Ze leggen hun gevoel in de intentie en vragen datgene wat in lijn ligt met hun pad. En daar geloven ze rotsvast in.        


Hoe mooi zou het zijn wanneer je met een bewuste intentie dagelijks kunt samenwerken met je bronkracht? Zodat jouw leven optimaal flowt en je sessies moeiteloos en effectief verlopen? 


Een mooi voorbeeld van manifesteren is de naam Bronkracht. Toen wij in de auto vanuit de Pyreneeën naar huis reden, zeiden we tegen elkaar dat we een specifieke naam wilden hebben voor onze (zelf)helingsmethode. In eerste instantie waren we van alles met ons hoofd aan het bedenken, maar dat was niet goed genoeg. Toen connecten we ons via ons innerlijk weten met de bron (de universele intelligentie) en vroegen hardop om ons de meest optimale naam voor onze methode door te geven. Vervolgens lieten we de uitkomst los en gingen we over andere dingen kletsen. 

Vier dagen later kwam het woord 'Bronkracht' spontaan door Martijn heen en riepen we in koor: "JA dit is hem!" 

Dat is de kracht van intentie. 

Met een bewuste intentie -die je aan het begin van je sessie/behandeling uitspreekt- kun je ook je innerlijk weten volledig aanboren voor jouw cliënt.  Zodat je je intuïtie en de energie vóór jullie laat werken.


Sinds wij actief werken met intenties voor zowel sessies als ons privéleven is er veel meer synchroniciteit ontstaan. En nog belangrijker: we hoeven er minder moeite voor te doen want het komt naar ons toe!

Dat willen we je graag leren.

Martijn en Monique in gesprek over Spirituele Hypnose 

Soms moet je iets gewoon zelf ervaren...

Herken je dat...

 • je een goede therapeut/coach bent of zelf veel met bewustwording bezig bent maar nog veel vanuit de mind werkt/leeft?
 • je passie voelt voor energetisch werk maar niet helemaal weet hoe je dit aan moet pakken?  
 • je nog veel vanuit wilskracht leeft en/of werkt?
 • je niet weet hoe je bewust een staat van flow kunt creëren
 • je het (soms) lastig vindt om belangrijke keuzes te maken?
 • je voelt dat je door anderen sterk geraakt wordt in je eigen stukken?
 • je het soms lastig vindt om gegrond te blijven?
 • je soms spanning of fysieke problemen ervaart maar je niet weet wat hier werkelijk aan ten grondslag ligt?
 • je zin hebt om je te verbinden met gelijkgestemde therapeuten en coaches? 

En wil je leren en ervaren hoe...

je optimaal vanuit intuïtie met jezelf en cliënten kunt werken waardoor er diepgaande heling en magie ontstaat?
 je een methode van (zelf)heling inzet waardoor je voor je eigen processen niet meer naar collega-therapeuten hoeft?

je een energetisch systeem opschoont en niet-eigen energieën en banden met anderen kunt transformeren?

je mogelijke blokkades die dit alles nog deels belemmeren bij jezelf opschoont?

         Dan is deze Werken vanuit je bronkracht [Experience] iets voor jou!                   

Een goede zorgprofessional heeft toegang tot zijn vakkennis, een excellente professional heeft ook toegang tot de bron.
Daarin zit namelijk de wezenlijke intelligentie waardoor je sessies effectiever worden en je leven lichter.
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Klinkt werken vanuit de bron jou nog een beetje vaag in de oren? Dit zegt de wetenschap erover...

Het HeartMath Instituut is een onderzoeksinstituut dat zich al ruim 30 jaar bezighoudt met wetenschappelijk onderzoek naar het hart, de toegang tot de bron.

Rollin McCraty (wetenschapper, psychofysioloog en verbonden aan het HeartMath Instituut) bewijst in een cardiologisch onderzoek uit 2015 dat het elektromagnetisch veld van het hart ruim honderd keer krachtiger dan het veld opgewekt door onze hersenen.

Enkele andere opzienbarende ontdekkingen:

 • Er wordt veel meer informatie vanuit het hart naar het hoofdbrein gestuurd dan andersom;
 • Het hart beschikt over ruim 40.000 neuronen. Dit zijn cellen die vergelijkbaar zijn met onze hersencellen; 
 • Ons hart is een intelligent orgaan. Het beschikt over een eigen ‘denkvermogen’, biedt toegang tot onze intuïtie en heeft inlevingsvermogen;
 • Het hart werkt als een soort transmitter. Het is zeer gevoelig voor frequenties uit onze omgeving;
 • Ons hart heeft helende en harmoniserende krachten.

Het ‘hartbrein’ blijkt dus een netwerk te zijn van zenuwcellen, zenuwknopen, eiwitten en steunweefsel. Dit stelt het hart in staat tot ‘voelen’, waarnemen, informatie verwerken, beslissen, leren en herinneren.

Hoe mooi is het als je daar bewust mee leert te werken? Dan wordt je creatiever, effectiever en gaan leven en je sessies flowen! 

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.


Waarom samenwerken met je intuïtie? 

Hierover zegt Monique: "Voor mij is die samenwerking zoiets als tandenpoetsen. Als ik mijn tanden niet twee keer per dag poets, wordt het er niet frisser op 😉. En als ik langer geen aandacht zou besteden aan mijn gebit, gaat het zelfs rotten. Zo is het eveneens met mijn intuïtie en energieveld.

Door de jaren heen ben ik mij er steeds bewuster van geworden dat ook mijn energiesysteem vervuild raakt door dagelijks gebruik. Via allerlei contacten die je aangaat en alle energie die er sowieso in de wereld rondhangt. Je kent dat gevoel vast wel: je komt binnen in een ruimte met mensen, het voelt niet goed en haast onbewust pik je de sfeer op. Emoties zijn nou eenmaal besmettelijk! Dat is energie. Alles is energie. En vaak absorberen we meer energie van lage frequentie dan goed voor ons is. Net als het poetsen van je tanden, kun je je systeem schoonhouden met energy releases. Het maakt mij vele malen fitter, gegronder, gelukkiger en ik kan beter voelen wat van mij is en van een ander.

 
Nog mooier werd het toen ik mij besefte dat ik mijn energieveld letterlijk voor mij aan het werk kan zetten. Door er tegen te praten middels gesproken intenties (‘protocolwerk’) en vanuit mijn hart een veilig, stevig veld neer te zetten, krijg ik toegang tot de universele bron in en om mij heen. Dit is een intelligentie die vele malen slimmer en liefdevoller is dan mijn brein. Als ik hiermee contact maak, als ik die energie aan het werk zet voor mijzelf of mijn cliënten, dan kom ik in een flow, hoef ik niets meer zelf te bedenken en ontstaat er absolute magie. Er gebeuren dan dingen die ik nooit zelf had kunnen bedenken. Voor mij en voor iedereen. Het maakt alles makkelijker…volgens mij is dit zoals het leven is bedoeld!


Er is nog een derde aspect als het gaat over samenwerken met je energetische veld wat ik niet onbenoemd wil laten. Naast dat ik zelf mijn tanden reinig, ga ik natuurlijk ook regelmatig naar de mondhygiëniste om tandsteen grondig te laten verwijderen. Als ik dat niet doe, krijg ik namelijk bloedend tandvlees. En dit kun je wel een beetje vergelijken met emotional release. Ik vermoed dat er weinig mensen zijn die geen oude (onzichtbare) wonden, niet helpende-overtuigingen, niet-eigen energieën en beschermers in zich hebben. Toen ik begreep hoe dit werkte, kon ik deze delen vrij gemakkelijk in mijzelf herkennen. Een beetje als bloedend tandvlees, zeg maar. Dat herkennen kan jij ook. Je hoeft alleen maar bij jezelf na te gaan of er situaties zijn waarbij je buiten proportioneel reageert. Dat zijn van die situaties dat je partner (of kinderen of een goede vriend(in) denkt of zegt ‘Wat gebeurt hier nou? Kan het ff zeg!” Dan weet je dat er een deel in jou is geraakt. Die delen kunnen ons behoorlijk saboteren en hoe mooi is het dat we met protocolwerk (emotional release) de oorzaken met wortel en al kunnen verwijderen? Het maakt het leven zoveel lichter en fijner."

Lees hier wat je precies kan verwachten... 

Werken vanuit je Bronkracht [Experience] 

Na deze driedaagse Werken vanuit je bronkracht [Experience] heb je geleerd hoe je: 

 • een sterk energetisch veld neerzet voor jezelf en cliënten én je hierop afstemt;
 • toegang krijgt tot de bronkracht (het veld der mogelijkheden, de universele intelligentie);
 • bewust de unieke samenwerking met de bron verstevigt;
 • middels onze Bronkracht (zelf)helingsmethode© programma's die jouw bronconnectie belemmeren transformeert;
 • een dagelijkse routine die ervoor zorgt dat je te allen tijde kunt samenwerken met het energetische veld in en om jou heen;
 • een energy release uitvoert (banden verbreken met mensen, instituties, contracten, etc) die je meteen kunt inzetten voor jezelf en voor cliënten.

Het resultaat:

 • Je ervaart dat jouw leven moeitelozer verloopt;
 • Je sessies verlopen minder vanuit je mind en meer intuïtief en hierdoor zijn ze effectiever; 
 • Je raakt meer gecentreerd in je eigen energie;
 • Je gaat minder vanuit wilskracht werken;
 • Er komt ruimte voor magie;
 • Je gaat ervaren dat het heel veel rust en ruimte geeft als je jouw systeem verlost van allerlei rommel die niet van jou blijkt te zijn;
 • Je leert cliënten hoe zij zich kunnen ontdoen van niet-eigen energieën. Dit kun je natuurlijk ook toepassen op jezelf.

 

Inhoud:

 • (Praktijk)ruimte reinigen
 • Dagelijkse routine voor energetische flow vanuit jouw unieke verbinding met de bron/het veld veld der mogelijkheden
 • Sacred Space/veld zetten voor jezelf vanuit diverse tradities
 • Sacred Space/veld zetten voor cliënten vanuit diverse tradities
 • Werken met intenties waardoor het optimale ontstaat voor jou en jouw cliënt
 • Afstemmen op jezelf en op je cliënt
 • Energetische after care na een sessie
 • Energie Releases met protocol
 • Er is vooral veel ruimte ingebouwd voor releases middels de Bronkracht (zelf)helingsmethode©. Hiermee transformeer je datgene wat samenwerken met jouw innerlijk wijsheid en de bron belemmert
 • Online terugkommoment (een maand na de training)


Let op, bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de Academie voor (zelf)heling. Deelnemers met psychische klachten worden niet toegelaten tot de workshops. Middels screening behoudt de Academie voor (zelf)heling het recht om aanvragen te annuleren.

Inclusief: 

Uitgebreid naslagwerk op papier
De protocollen voor (zelf)heling op audio
Q&A, een maand na de training.
Al het materiaal en updates in de huddle
Gelijkgestemden die deze reis samen met jou maken :-)

Zij deden deze opleiding al:

Bijna geen woorden voor!

"Tja, hoe moet ik het omschrijven. Bijna geen woorden voor hoe essentieel en bijzonder deze dagen voor mij waren. 

Iedereen die ergens een training, nascholing of cursus wil volgen raad ik aan éérst dit te doen!"

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.
Barbara Kregting
Wonderlijk magisch!
"Zo'n enorm cadeau om hier bij te mogen zijn!!!! Wat een liefde, wat een energie, mooie mensen, gedeeld trauma, transformaties, heling. Alles klopt, magisch, wonderlijk, de kracht van samen en samenvoegen...."
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.
Carina Veldhuizen
Mooi en liefdevol!

"Het waren drie magische dagen! Mooie energie. Hard gewerkt, mooie inzichten. Dank voor jullie begeleiding. Die was zo mooi en liefdevol. Dank jullie wel hiervoor!"  

Ineke Hessing Academie voor (zelf)heling

Ineke Hessing

Data en aanmelden

Experience Academie voor zelfheling met Martijn Regeling en Monique Schmetz.

Werken vanuit je bronkracht [Experience]

Wanneer:

18, 19 en 20 oktober 2024

Tijden:

9:30 - 16:00 uur te Meppel

550,- inclusief b.t.w.
Boeken
Bij het boeken van dit product ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Daarnaast verklaar je dat je in staat bent om jezelf emotioneel/psychisch te kunnen dragen en dat je geen antidepressiva slikt.
Experience Academie voor zelfheling met Martijn Regeling en Monique Schmetz.

Werken vanuit je bronkracht [Experience]

Wanneer:

7, 8 en 9 februari 2025

Tijden:

9:30 - 16:00 uur te Meppel

550,- inclusief b.t.w.
Boeken


Bij het boeken van dit product ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Daarnaast verklaar je dat je in staat bent om jezelf emotioneel/psychisch te kunnen dragen en dat je geen antidepressiva slikt.