Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

EMOTIONAL RELEASE 

Editie: altijd doorgaan

Herprogrammeer jezelf zodat je minder stress ervaart en je je lichaam de tijd geeft om op te laden. 

Instituut voor Spirituele hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Online workshop  

Vraag aan iemand "hoe gaat het?" en je krijgt heel vaak het antwoord "goed maar druk!".

Het lijkt er wel op dat druk zijn en altijd aan staan er bij hoort. En een beetje stress is echt niet erg. Zonder stress kom je je bed niet eens uit. Maar jij en wij weten ook dat te veel stress zorgt voor allerlei klachten. Is it worth dying for? Zou je jezelf dus best eens kunnen afvragen. 

Toch ervaren we vaak dat we door moeten gaan. Alle ballen in de lucht moeten houden. Je moet toch wat, he? 

En het voelt misschien zelfs als geen keuze om te stoppen. Om even uit te rusten en op tijd op te laden. 

Tijdens deze onlive workshop gaan we jouw stress detecteren en het programma wat er aan ten grondslag ligt dat je altijd maar denkt door te moeten, transformeren. Doe je mee?   

Deze deelnemers ervoeren de magie

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

"Dit helpt zeg!"

"Wat een mooie methode"

"Grappig hoe zo iets eenvoudigs zo goed werkt"

"Jullie nemen echt de tijd en het voelt heel veilig"

Eerste reacties na een van onze Energy Release workshops 
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Andere reacties na de workshop:

 • 'Mooi, verhelderend, dankbaar'
 • 'Inzicht, begrijpen, wonderlijk, begrijpen waar het vandaan komt, gevolg van ultiem opruimen'
 • 'Heel bijzonder, weer veel mogen verwijderen. Wat een magische reis'
 • 'Dankbaar voor deze mooie reis en ontspanning'

Herken je dit? 

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

 Je denkt dat je altijd door moet gaan

Natuurlijk weet je dat zo nu en dan niets doen heel gezond is. Maar toch is er een stemmetje in jou dat vaak zegt dat je dóór moet. Er moet immers nog zoveel gebeuren? 

Het zou ideaal zijn als deze belemmerende overtuigingen zouden kunnen worden getransformeerd!                                 

Instituut voor Spirituele hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Je kunt lastig nee zeggen 

Er is zoveel leuks te doen! Daar wil je toch bij zijn. Iets met FOMO? ;-)
Of: je kunt toch je zieke buurvrouw niet in haar sop gaar laten koken?

Of deze: die aardige cliënt die verdient toch al jouw aandacht?

Op veel wat jou gevraagd wordt zeg je JA, maar ondertussen denk je NEE en loop jij op je achterste benen en heb je teveel energie weggegeven.  

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Je wilt meer rust  

Je systeem snakt naar rust! Hoe lekker zou het zijn als je lichaam meer zou kunnen ontspannen? En niet vanuit een meditatie (wat natuurlijk ook helpt) maar omdat je dit keer nou eens de oorzaak van jouw gespannen spieren of je over vermoeidheid kunt ontwortelen... 

Hoe zou het zijn om het programma te transformeren dat ervoor zorgt dat je altijd maar door denkt te moeten gaan? De oorzaak te ontwortelen die zorgt voor continue onrust en een opgejaagd gevoel?

Dan ervaar je weer ruimte. 

Dan blijf jij in je eigen energie staan.

Ga je leven in plaats van overleven.

Weer genieten.

Word je bewezen creatiever én productiever.

Kun je weer luisteren naar je lichaam en het als kompas gebruiken...


Dat is... rust in jouw systeem inbouwen...

Energie volgt intentie... Dus als jij echt wilt.. gebeurt het!


Hieronder vertellen we je meer over hoe je vanuit intenties je systeem kunt opschonen. 

Martijn en Monique in gesprek over Spirituele Hypnose 

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Wat zegt de wetenschap over uitgesproken intenties?

Wat veel healers al wisten, maar wat nu ook wetenschappelijk is aangetoond door de Russische biofysicus en moleculair bioloog Pjotr Garjajev, is dat wij ons dna met taal kunnen aanpassen, mits gebruikgemaakt van de juiste frequenties. Sterker nog: dat de oorsprong van taal aan ons DNA kan worden toegeschreven. Dit verklaart mogelijk het succes van trance, affirmaties en healing.

Je kunt dus met gesproken taal samenwerken met je onderbewustzijn en je kunt dus met gesproken taal je DNA aanpassen. Vanuit hypnotherapie weten we dit natuurlijk al lang. Echter daarvoor moeten we eerst in hypnose. 

Je kunt dus vanuit bewustzijn ook direct invloed uitoefenen op het veld en je onbewustzijn omdat te transformeren en je onderbewuste voor je te laten werken in plaats van dat vanuit je mind allerlei oplossingen bedenkt. Belangrijk lijkt hierbij te zijn dat je een voldoende mate van hoge frequentie hebt. Lees: vanuit liefde, rust en dankbaarheid spreekt.

Ervaringen die niet goed verwerkt worden, worden vastgehouden in je lichaam. Dit leidt tot allerlei emotionele en fysieke problemen.
Wij helpen je graag her-inneren dat je een eigen wijsheid bezit. Een intelligentie die de oude rotzooi blootlegt die zich heeft vastgezet in jouw lichaam. Een Intelligentie die helende energie stuurt naar die delen zodat je jezelf kunt genezen. Jouw celgeheugen krijgt daarmee de kans om nieuwe, kerngezonde cellen aan te maken. En jij? Jij kunt dit vervolgens weer leren aan jouw cliënten!

Instituut voor Spirituele hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Stress en op tijd leren stoppen...

Hierover zegt Monique: 


"Gregory Bateson zegt: The major problems in the world are the result of the difference between how nature works and the way people think." Ik ervaar dat net  zo. Onze mind wil o zoveel, maar ons lichaam kan het totaal niet bij houden. Onze voorouders hadden in hun hele leven net zoveel prikkels te verwerken als wij in twee weken tijd. Twee weken! Poeh... 


Nietsdoen.. We dénken dat we er geen tijd voor hebben. Maar uit onderzoek blijkt dat geregeld pauzes inlassen (waarbij je vrij bent van taken) van levensbelang is voor je gezondheid, je productiviteit en je creativiteit.⁠ "Wat de meeste mensen beschouwen als ‘verloren tijd’, is in feite ideale ‘werktijd’ voor je brein", stelt neuropsychiater Theo Compernolle. ⁠


Bovendien is ons stresssysteem gemaakt om ons te laten overleven. Je denkt dus vaak dat je goed bezig bent. Als je de je-moet-nu-even-pauze-nemen-signalen van je lichaam negeert omdat je voor je gevoel niet kunt stoppen, zal je lijf je helpen door extra hormonen aan te maken. Je krijgt dus een energieboost. Zo kun je die klus prima klaren. Maar die extra energie die je verbruikt, kan natuurlijk maar één keer worden besteed. En dus komt je spijsvertering en immuunsysteem in het nauw, ga je steeds meer op de automatische piloot leven en wordt je humeur er vaak ook niet beter op.

 Voor mij voelt het alsof wij zijn geprogrammeerd om altijd maar door te moeten gaan. Of dit nou komt vanuit ons stresssysteem, oude wonden bij onze voorouders (bijvoorbeeld omdat ze de wederopbouw na de tweede wereldoorlog hebben meegemaakt) of door collectieve programma's, dat maakt niet zo veel uit. Feit is dat veel van ons het gevoel hebben dóór te moeten doen en dat dit desastreus voor je lichaam, je  creativiteit en je productiviteit is. 

Maar daar valt iets aan te doen: middels een protocol nemen we je mee naar de oorzaak van jouw stress/het altijd maar doorgaan, wordt je lichaam op celniveau hergeprogrammeerd en transformeren jouw overtuigingen. En dat mag jij voor jezelf gaan doen in onze workshop!"

Een avond Energy Release  

Dit is wat je in ieder geval krijgt: 

Logo Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn en Monique.

Een krachtig groepsveld 

De veilige, liefdevolle energie van een groep maakt dat jij die energieën kunt los laten die jou niet meer dienen.  Ook wanneer je deze Energy  Release in de 'shop' besteld verbind je je met het veld van deze avond. Immers bestaat er op kwantum niveau geen tijd en ruimte.  

Logo Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn en Monique.

Ervaren begeleiders 

Martijn en Monique begeleiden al jaren cliënten. Zowel in een groep als individueel. Wij proberen zo veld te houden voor je op zo'n manier dat je alle focus kunt blijven houden op je eigen proces. 

Logo Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn en Monique.

Direct aan de slag 

Je ontvangt van ons een hand-out en audio zodat je direct zelf aan de slag kunt gaan om vanuit een liefdevolle intentie energy releases op andere personen te doen.  

Lees hier wat je precies kan verwachten... 

Workshop energy release 

In deze online workshop ervaar je: 

 • hoe je meer rust in je systeem krijgt door het programma aan te pakken dat zorgt voor stress en het gevoel dat je altijd door moet gaan.  

Het resultaat:

is natuurlijk voor iedereen anders maar wij krijgen terug van deelnemers dat zij: 

 • sneller signalen oppikken en die ook serieus nemen om even te rusten;
 • de wortel van hun klachten/patronen ontdekken, doorvoelen en daarmee loslaten;
 • zich lichter/opgelucht/meer ontspannen voelen.

 

Inhoud:

 • Uitleg over de werking van ons stressysteem; 
 • Meditatie waarin je leert vragen aan je lichaam, je hart, je mind en je ziel hoe het ermee gaat; 
 • Oefening waarmee je middels onze zelfhelingstechniek (op basis van gesproken intenties) je lichaams herprogrammeerd om gezonder met stress om te gaan. 


Let op, bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de Academie voor (zelf)heling. Deelnemers met psychische klachten worden niet toegelaten tot de workshops. Middels screening behoudt de Academie voor (zelf)heling het recht om aanvragen te annuleren.

Inclusief: 

Al het materiaal en updates in de huddle
Maandelijkse Q&A

Bestellen

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

2 uur

Workshop Energy Release EDITIE ALTIJD DOORGAAN, IK GEEF NOOIT OP! 


Na het boeken is dit product toegevoegd aan je Huddle account. Ben je onbekend met de Huddle dan tref je na het boeken een link in je  mail om in te loggen in het e-learning systeem. 

45,- incl. b.t.w.
bestellen
Bij het boeken van dit product ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Daarnaast verklaar je dat je in staat bent om jezelf emotioneel/psychisch te kunnen dragen en dat je geen antidepressiva slikt.

Direct al aan de slag?

Bestel ook een van onze andere online workshops in de shop. Zoek een thema dat je aanspreekt en nadat je je hebt aangemeld, ontvang je direct de video en kun je starten. 

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.

Zij gingen je voor in eerdere workshops: 

Bijna geen woorden voor!

"Tja, hoe moet ik het omschrijven. Bijna geen woorden voor hoe essentieel en bijzonder deze dagen voor mij waren. 

Iedereen die ergens een training, nascholing of cursus wil volgen raad ik aan éérst dit te doen!"

Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.
Barbara Kregting
Wonderlijk magisch!
"Ik heb zoveel inzichten en antwoorden mogen ontvangen! Dankbaar!"
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.
Carina Veldhuizen
Het was als thuiskomen!
"Gelukkig was ik erbij! Van het begin tot het einde was ik in flow. Ik weet nu hoe ik moet connecten met mijn intuïtie. Ik ervaar zoveel ontspanning en moeiteloosheid!"
Instituut voor Spirituele Hypnose met Martijn Regelink en Monique Schmetz.
Aukje Aardema